ŞANLIURFA / HALİLİYE - İkiağız Çamlıdere Ortaokulu

İkiağız Çamlıdere Ortaokulu

Adres
İKİAĞIZ MAH. İKİAĞIZ KÜME EVLERİ ÇAMLIDERE ILKOKULU BLOK NO 159 HALİLİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Başarıları dünyaca kabul gören, Türkiye’nin en başarılı ve en saygın kurumlarından biri olmak
Misyon
Yaşamı boyunca öğrenen, bilgili, kültürlü, sorgulayan, disiplinler arası bağlantı kurabilen, bilgi ve iletişim teknolojilerinde uzmanlaşmış, akademik ve profesyonel hayat için eksiksiz hazırlanmış, vatanına ve milletine yararlı örnek bireyler yetiştirmek
Başarılar
2011-2012 eğitim öğretim yılında çevre taşıma merkezi okullar arasında yapılan bilgi yarışmasında okulumuz öğrencileri 2. olmuştur.
Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün normal öğretim yapılmaktadır.
Tam gün eğitim yapılmakta olup Ders başlangıcı;8:00 Çıkış saati;15:15
Isınma
2012 yılı Kasım ayında başlayan çalışmalar sonucu Aralık ayı itibarıyla okulumuzda kalorifer sistemi ile ısınma sağlanmaktadır.
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Okulumuza ulaşım öğretmen servisimiz ile sağlanmaktadır, ayrıca köyümüzün günün belli saatlerinde ulaşım sağlayan köy postaları(özel servis) ile ulaşım sağlanabilmektedir. Köye ulaşım asfalt yoldan sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Köyümüz Şanlıurfa-Viranşehir güzergahı üzerinde bulunan Çamlıdere bucağı´nın 15 km kadar güneyinde yeralmaktadır. Çevre köylere göre büyük ve kalabalıktır. Köy nüfusu yaklaşık 2000-2500 kişiden, 200 haneden oluşmaktadır. Köyümüzün öğrencileri dışında, taşımalı olarak, eğitim almak için çevre köyler ve mezralardan da öğrencilerimiz gelmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz il merkezine 38 km uzaklıktadır.Öğretmen servisi mevcuttur.9 sınıf var sınıf mevcutları 30 öğrenci.lojman yok.Müzik dersinde norm fazlası olma durumu var.
FUTBOL TURNUVASI
TÜBİTAT4006, TÜBİTAK4007